Polart

POLaRT Designs” zag het levenslicht in 2011 met de wens het presenteren van een Victoriaanse meubelcollectie die toepasselijk en hedendaags is. Als een dochteronderneming van het bedrijf “AYC International” heeft “POLaRT” toegang tot meer dan 3 decennia lang bestaande kennis van meubelconstructie technieken, met daarbij 120 ambachtsmannen met gecombineerd 300 jaar ervaring.

 

De dagelijkse doelstelling van “POLaRT” is het combineren van deze bedreven ambachtstechnieken met een hedendaagse design . Daarbij combineren wij traditionele houtbewerking, polyurethaan injectie systemen, booglassen en met daarbij wat “Rock and Roll” leveren wij een eind resultaat die beschreven wordt als : fantastisch, eigenaardig, gedurfd, klassiek, mooi, maar allesbehalve “saai”. Als gedurfd en moedig met dit kleurrijke meubilair waarin “POLaRT” gespecialiseerd in is, wordt het merk met open armen ontvangen in de horeca branche als zowel de design sector.

  

 

Van de productie tot indrukwekkende fauteuils geschikt voor zowel buitengebruik, tot hand gemaakte “Inside-Out” boekenkasten, de personalisatie omvang van een POLaRT meubelstuk is veelzijdig. Elk meubilair heeft een intern stalen omlijsting, deze omlijsting wordt dan in een mal geplaats waarna de polyurethaan geïnjecteerd wordt. Daarna wordt het meubilair volledig met hand afgewerkt, van schuren, lakken tot het stofferen. Hoewel het de bedoeling is van “POLaRT” om steeds te innoveren, doen zij dit zonder het ambachtelijke uit het oog te verliezen.


POLaRT biedt 3 verschillende versies in hun collectie : Indoors, Outdoors & Plastic. Vraag ons gerust voor de verschillen tussen deze versies als u bij deze vragen stelt. Wij zijn u graag van dienst als distributeur voor “POLaRT” in Europa.