MoraDillo

 

De waarde van authenticiteit. Sinds 1972.

Sinds de oprichting van Moradillo is hun verhaal gebaseerd op vier essentiële principes: Uitstekende kwaliteit,maatwerk,verfijning en het streven naar de tevredenheid van de klant als uiteindelijk doel.

Vandaag, met meer dan 40 jaar ervaring is Moradillo erin geslaagd de wensen van hun klanten te vormen door nieuwste technologieën te combineren met de meest verfijnde afwerking. Die enkel maar gecreëerd kunnen worden door de Moradillo vakmannen, wat resulteert in een afgewerkt product van unieke kwaliteit en buitengewone aandacht aan detail.

 

 

 

Moradillo biedt u een brede collectie op maat gemaakte meubelen aan die bestaat uit verstelbare en niet-verstelbare sofa’s tot armstoelen, kussens en zelfs bedding.Daarnaast kiest u de gewenste bekleding uit de Moradillo textielwaaier, waarbij u keuze heeft uit verschillende soorten textiel..

Voor projecten kunnen wij u de “Contract series” voorstellen die vooral zich de aandacht besteedt aan de project sector zoals horeca,hotel enzovoort. De collectie bestaat uit stoelen,armstoelen,barstoelen,sofa’s en verschillende zitbanken. Waarbij de klant kan kiezen uit de textiel collectie van Moradillo voor de gewenste bekleding.Voor meer informatie voor over collectie gelieve ons te contacteren.

 

Bij G.E.K. kan u steeds terecht voor informatie en prijzen over de Moradillo collectie.

Het is dan ook mogelijk een bezoek te brengen in onze showroom en zo de collectie te ontdekken. Daarnaast kunnen wij ook bij u langskomen en overlopen we samen de collectie en bekijken wij welke modellen het best in uw interieur passen.

Voor verdere inlichtingen gelieve ons te contacteren