GEK - Interior Remodeling - Exclusive Furnishings  Group Dutoit gaat verder onder G.E.K.

GEK is an interior company with over more than 50 years of experience in furnishments. Offering decorative services to upgrade your home or business.

Inschrijving nieuwsbrief


×

De nieuwe POLaRT Catalogus voor 2018 is hier!

more details

Ontdek 'Moradillo' bij GEK

Klik voor meer informatie

more details

the new POLaRT promo video is here !

Bekijk hier de nieuwe POLART promovideo!
En ontdek de nieuwe collectie meubelen en afwerkingen voor 2017*

 

more details

NEW! The 'Calavera' by POLaRT

Hierbij stellen wij u graag voor aan de nieuwste editie van de POLaRT Collectie , de ‘Calavera’. Ontworpen door Dirk Vermeire een Belgische desig...

more details

GEK Meubelstoffering

Met meer dan meer dan 45 jaar ervaring in het stofferen en het creëren van meubelen , Zijn wij altijd bereid elke uitdaging aan te gaan. Waarbij onze speci...

more details

Group Dutoit gaat verder onder G.E.K.

Great news: Group Dutoit start een nieuw hoofdstuk en zit in een nieuw jasje.Welkom bij GEK.

GEK specialiseert zich in het uitwerken van totaalconcepten voor uw woning, bedrijf of winkel en heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring.

 Met ons team staan wij garant voor een professionele uitvoering van uw project, van ontwerp tot afwerking met bijzonder aandacht voor coördinatie en opvolging van alle schrijn-, meubel-, schilder- en stoffeerwerken, tevens verzorgen wij alle soepele vloer- en raambekleding.

Daarnaast verdelen wij de exclusieve collectie in- en outdoor meubelen van het merk POLaRT, en beschikken we over een eigen meubellijn van bankstellen en maatmeubilair.